Nieuws vanuit het bestuur

Zo terugkijkend op het eerste kwartaal van dit jaar hebben we toch alweer wat leuke dingen kunnen organiseren. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit jullie reacties. We zijn blij dat we als bestuur iets kunnen betekenen om deze vreemde tijd wat aangenamer te maken!

Algemene Ledenvergadering
We hebben de Algemene Ledenvergadering dit jaar digitaal gehouden. We hebben teruggekeken naar 2020 en vooruit gekeken naar het verloop van 2021. De contributie is hetzelfde gebleven, inmiddels hebben jullie daar bericht over ontvangen. 

Activiteiten
Voorlopig blijven we nog veel dingen op afstand organiseren, workshops voor thuis of een hapje en/of drankje voor thuis. Ook gaan we natuurlijk zoveel mogelijk naar buiten, lekker de natuur in om te fietsen of wandelen. Hou daarom de website en je mail in de gaten, zodat je niks misloopt! 

Fotograferen
In navolging op onze fotowedstrijd willen we met een groep belangstellenden ons meer gaan verdiepen in het fotograferen. De invulling hiervan zijn we nog aan het bekijken en binnenkort zal je hier dan ook meer van horen.

Het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R. wenst jullie Fijne Paasdagen! Geniet er van!

 

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.