Oosterscheldestaproute op 17&18 april met lunchbox-To-Go

De Oosterscheldestaproute is een route van ToGowandeling  Deze routes kun je altijd wandelen, maar op 17 & 18 april hebben we, in samenwerking met Het Loze Vissertje, een lekkere lunch-box samen gesteld die je tijdens de Oosterscheldestaproute kunt nuttigen. Je start bij het Loze Vissertje in Wilhelminadorp waar je eerst de lunch-box haalt, dan wandel of fiets je over de dijk(en) langs de Oosterschelde, geniet je van het uitzicht over de Oosterschelde en van je lunch-to-go. Als je de lunch op hebt, wandel of fiets je verder over de Binnendijk en via de Oosthavendijk terug naar Het Loze Vissertje. (de wandelroute is 6 km lang en kun je hier downloaden)
Let op: houd bij het wandelen rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Inhoud lunch-box

Lunch-box
Tijdens de wandeling (of, als je liever gaat fietsen, de fietstocht)  geniet van jij van een vers afgebakken meergranen bol met huisgemaakte eiersalade, een smoothie van vers fruit, een verse bolus (eventueel met roomboter) en heb je de keuze uit koffie/thee-to-go of flesje plat water of blikje bruisend water, dit kun je ter plekke kiezen. Een lunch-box is voor 1 persoon. Als lid van de personeelsvereniging A.M.O.R. betaal je 7,50 euro per lunch-box. Je mag als lid maximaal 2 lunch-boxen-to-go bestellen.


De Oosterscheldestaproute met lunch-box-to-go is alleen voor AM.O.R.-leden en te bestellen op zaterdag 17 april 2021 of zondag 18 april 2021, geef je keuze aan op het formulier! Je kunt de lunch-box tussen 12.00 uur en 14.00 uur ophalen.

Het Loze Vissertje is in het weekend geopend tot 17.00 uur, bij terugkomst kun je altijd nog een drankje nuttigen (voor eigen kosten).

 

Wanneer: zaterdag 17 april of zondag 18 april
Waar: Restaurant Het Loze Vissertje, Het Sas 11, 4475 NA Wilhelminadorp
Kosten: 7,50 euro per lunch-box, maximaal 2 per lid.
Aanmelden: voor 15 april 2021.
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘lunch-box to-go’

Oosterscheldestaproute met lunch-box-to-go

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
  • Geef hier aan hoeveel lunch-boxen-to-go je wilt bestellen.
Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken, Sportief. Bookmark de permalink.