Kookworkshop / Geannuleerd wegens te weinig belangstelling

Op donderdag 16 september 2021 kun je weer koken met personeelsvereniging A.M.O.R..
Deze keer eens iets geheel anders. Steeds meer mensen gaan bewuster eten. Daarom hebben we deze keer gekozen voor een vegetarische kookworkshop.

Waar
De workshop vindt plaats bij Kookboerderij Krommenhoeke in Biggekerke. De boerenschuur is omgebouwd tot functionele workshopruimte. De vroegere paardenstal is nu de ruime keuken en in de oude koeienstal bevindt zich de eet- en cursusruimte.

Workshop
Gedurende de avond wordt er een driegangenmenu klaargemaakt. Er wordt gekookt met onder andere zeewier. De diverse zeewiersoorten worden gesneden langs de waterlijn van de Oosterschelde. Daarnaast worden er producten gebruikt die op dat moment in de tuin en de boomgaard aanwezig zijn. Zoeken, snijden, bereiden, proeven en genieten van al dat moois uit onze eigen omgeving…. ecologisch dus! Laat je verrassen door het menu!
 
Kosten
De kosten voor deze workshop zijn voor leden 36 euro per persoon (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs). Niet-leden betalen 46 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief 3 drankjes per persoon (wijn/bier of fris naar keuze, water is onbeperkt).
Let op, er is plaats voor maximaal 16 deelnemers, dus vol=vol.

Bij het organiseren van deze workshop zijn we uitgegaan van de coronaregels zoals die nu gelden. Mochten deze veranderen, dan kan het zijn dat we de workshop moeten aanpassen of verzetten. Indien dit het geval is, dan zullen we jullie zo spoedig mogelijk hierover inlichten.

Wanneer: donderdag 16 september 2021, aanvang 17:00 uur
Waar: Kookboerderij Krommenhoek, Krommenhoeke 1
4373 SK Biggekerke
Kosten: 36 euro voor leden (ieder lid mag één introducé (geen collega) meenemen tegen ledenprijs, niet-leden betalen 46 euro per persoon
Aanmelden: voor 1 september 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Kookworkshop’

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.