Alpacawandeling en/of High Tea

Alpaca’s in Zeeland? Ja, natuurlijk! Onze wollige vrienden worden steeds populairder en zijn ook steeds vaker in Nederland te vinden. Ze zien er namelijk niet alleen fantastisch uit, dat zijn ze ook! Alpaca’s zijn zachtaardige, intelligente en nieuwsgierige gezelschapsdieren. En létterlijk zacht. In tegenstelling tot lama’s worden alpaca’s namelijk gefokt voor hun wol. De vrolijke goedzakken zijn dus uitstekend knuffelmateriaal!

Waar en wanneer
Bij Alpaca Zeeland loop je, onder begeleiding, een wandeling over het landgoed van Landlust in Nieuwdorp, langs akkers en het bos, met één van de alpaca’s!
Ze vertellen je alles wat je wilt weten over onze vriendelijke amigo’s en er is natuurlijk genoeg tijd voor een “Meet & Greet” en een heleboel Alpaca selfies! We hebben donderdagmiddag 5 augustus voor jullie gereserveerd! (Bij veel belangstelling zal donderdagmiddag 12 augustus als extra datum worden gereserveerd)

Keuze high tea
Voor de liefhebbers staat er een compleet verzorgde high tea klaar. In het gezelschap van de alpaca’s is dit ongetwijfeld een bijzondere gebeurtenis! Je hebt deze middag de keuze tussen alleen de wandeling met alpaca’s of de wandeling met alpaca’s en de high tea of alleen de high tea. 

Kosten
Wil je alleen wandelen met de alpaca’s dan zijn de kosten voor leden 15 euro per persoon (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs), niet- leden betalen 25 euro per persoon.
Wil je wandelen met de alpaca’s en daarna genieten van een heerlijke high tea, dan zijn de kosten voor leden 30 euro per persoon, niet-leden betalen 40 euro per persoon.
Wil je alleen genieten van de high tea, dan zijn de kosten voor leden 12,50 euro per persoon, niet-leden betalen 22,50 per persoon. 

Nog even dit
Denk aan gepast schoeisel (gesloten schoenen, wandelschoenen of laarzen).
Pas je kleding aan op de weersomstandigheden, houd rekening met een flinke wandeling in de buitenlucht! Het meenemen van honden tijdens de wandeling is niet toegestaan.
Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van 1 volwassene per 2 kinderen
Het is niet mogelijk om een wandeling met kinderen in een buggy of wandelwagen te lopen.
Let op: deze activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende belangstelling. Wil je met meer dan twee personen deelnemen aan deze middag, dat kan, laat het dan even weten bij “opmerkingen” in het inschrijfformulier. Voor elke persoon die extra meekomt, betaal je dan de niet-leden prijs. 

Bij het organiseren van deze activiteit zijn we uitgegaan van de coronamaatregelen zoals die nu gelden. Mochten deze wijzigen dan kan dit van invloed zijn op de activiteit. Indien dit het geval is, dan zullen we jullie zo spoedig mogelijk inlichten.

Wanneer: donderdagmiddag 5 augustus 2021 (tijdstip aanvang volgt later)
Waar: Alpaca Zeeland (Landlust), Landlustweg 1, 4455 TK Nieuwdorp
Kosten: leden betalen 15 euro per wandeling exclusief high tea, 30 euro inclusief high tea, alleen high tea 12,50 euro en ieder lid van Amor mag een introducé* meenemen tegen ledenprijs.
Niet-leden betalen respectievelijk 25 euro/40 euro of 22,50 euro per persoon.
Aanmelden: voor 15 juli 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Alpaca’
* een introducé is iemand die niet lid kan worden van Amor, dus geen collega.

De inschrijftermijn is verlopen.

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken, Spel, Sportief. Bookmark de permalink.