Herfstbloemschikken

Nu de herfst zijn intrede weer heeft gedaan, gaan we het weer binnenshuis gezellig maken! Een mooi bloemstuk in herfsttinten sluit daar mooi mee aan! We hebben ervoor gekozen om deze workshop nog als afhaalpakket voor thuis aan te bieden. Je kunt het pakket afhalen op woensdag 3 november 2021.

Keuze
Je hebt de keuze tussen onderstaande bloemstukken. Ieder lid mag twee bloemschikpakketten bestellen tegen ledenprijs. Wil je meer pakketten bestellen, dat kan, maar dan wel tegen de niet-leden prijs. Neem in dat geval contact op met het bestuur via het contactformulier.

Bloemstuk 1

Bloemstuk 1
Dit prachtige bloemstuk is van Anno 1972. Op een mooie plank wordt een herfsttoef van vers groen bevestigd, wat mooi indroogt. Dit pakket is voor leden 27,50 euro en voor niet-leden 37,50 euro.

Bloemstuk 2

 

 





Bloemstuk 2
Dit bloemstuk is van Charlotte’s Pompoenen.
Het is een tafelstuk met divers groen en natuurlijk pompoenen. (Het stuk kan afwijken van het voorbeeldstuk.) Bij dit bloemstuk heb je bovendien de keuze tussen een wit/groen stuk of een stuk in herfstkleuren.
De kosten van dit stuk zijn 19,50 euro voor leden en 29,50 euro voor niet-leden.

Wanneer: 3 november 2021
Waar: Op locatie in Breskens of IJzendijke of op afhaalpunt Terneuzen, Middelburg of Kapelle, adres volgt later
Kosten: bloemstuk 1 voor leden 27,50 euro en niet-leden 37,50 euro, bloemstuk 2 voor leden 19,50 euro en niet-leden 29,50 euro
Aanmelden: voor 27 oktober 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Herfstbloemschikken’

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk

 

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.