Ierse whisky proeverij

 

Waar Schotse whisky al flink ingeburgerd is, komen de ‘Ieren’ eraan!
Zelfs de meest doorgewinterde whiskydrinker en de meest kritische persoon over whisky, zal verrast worden tijdens deze tasting. Er is nog zoveel te ontdekken! 

 

Waar en wanneer
Op donderdagavond 11 november 2021 houden we een proeverij bij slijterij ‘Kijk Op Drank’ in Goes. De proeverij begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur.  We proeven dan diverse whisky’s, vergezeld van diverse hapjes.

De proeverij
Dennis Hendriks begeleidt deze avond en heeft veel kennis over Ierland en whisky’s. Met de opkomst en revival van Ierse whisky hebben wij hier een mooie tasting op gebaseerd. De line- up zal bestaan uit 6 whisky’s en zal alle facetten van whisky uit Ierland weergeven. Van Blend, Single Pott Still tot Single Malt. Ierland heeft zoveel te bieden! De avond wordt opgeluisterd met mooie verhalen en een uitgebreide presentatie via PowerPoint.

Wat kost het
De kosten bedragen 15 euro  p.p. voor leden en maximaal één introducé (dit mag geen collega zijn). Voor niet- leden bedraagt de prijs 25 euro p.p. Dit bedrag is inclusief het proeven van 6 whisky’s en hapjes. 

Aanmelden
Wil jij deze avond met de personeelsvereniging mee beleven? Meld je dan aan via het onderstaande formulier, maar doe dit wel uiterlijk voor 5 november 2021.

Wanneer: 11 november 2021 van 19.00-22.00 uur
Waar: Slijterij ‘Kijk op Drank’ J.A. van der Goeskade 1 te Goes. Parkeren kan bij de Praxis of AH (gratis) of op het Molenplein (betaald)
Kosten: Voor leden en maximaal 1 introducé 15 euro per persoon; niet leden betalen 25 euro p.p.
Aanmelden: voor 5 november 2021
Betaling: direct na aanmelden door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening NL32INGB0002826315 t.n.v. Amor te Middelburg o.v.v. Ierse whisky

Aanmelden voor de proeverij is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Eten & drinken. Bookmark de permalink.