Dagtocht Haarlem geannuleerd

Onder voorbehoud van de coronamaatregelen, geldend ten tijde van de reis.

Op zaterdag 8 oktober 2022 kun je met personeelsvereniging A.M.O.R. mee naar Haarlem. Haarlem is de mooiste winkelstad van Nederland en heeft voor ieder wat wils. Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Heerlijk winkelen of een dagje kunst en cultuur. Je kunt de dag geheel naar eigen wens invullen.

Foto: Visit Haarlem

Bezienswaardigheden
In de Jopenkerk vind je een stadsbrouwerij met grand café, tap-room en restaurant. Een hele bijzondere horeca gelegenheid. Je hebt hier ook de mogelijkheid tot een bierproeverij.

Foto: Visit Haarlem/ Jopenkerk

Of bezoek het oudste museum van Nederland: het Teylers Museum. Met kunst van beroemde meesters, miljoenenoude fossielen, peperdure boeken en vernuftige instrumenten.

Foto: Visit Haarlem/ Teylers Museum

 

 

En als je van winkelen houdt, dan moet je zeker een  bezoek brengen aan de Gouden Straatjes. Zeven pittoreske straatjes met honderden winkeltjes. Zeker een bezoekje waard!


Kijk voor meer tips op Visit Haarlem.

Kosten
De kosten voor deze reis zijn voor leden 15 euro per persoon (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs), niet-leden betalen 25 euro per persoon. 

Opstapplaatsen
De reis wordt verzorgd door AMZ Busreizen. We reizen in een comfortabele touringcar, voorzien van dvd, airconditioning, toilet. Voor eten en drinken dien je zelf te zorgen.
Je kunt opstappen in Terneuzen (Busstation 7:30 uur), Tolplein (7:45 uur), Middelburg (ZEP 8:00 uur) en Kapelle ANWB (8:30 uur), Hoogerheide (Carpoolplaats 8:50 uur).
De terugreis vangt om 18.15 uur aan, de verwachte aankomsttijd in Terneuzen is rond 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor deze reis kan via onderstaand formulier tot uiterlijk 1 september 2022.
Vol = vol.

Wanneer: zaterdag 8 oktober 2022
Waar: Haarlem, opstapplaatsen Terneuzen busstation, Tolplein, Middelburg, Kapelle en Hoogerheide.
Kosten: 15 euro per A.M.O.R.-lid en 15 euro voor max. 1 introducé, niet-leden betalen 25 euro per persoon
Aanmelden: voor 1 september 2022
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Haarlem 2022’

Aanmelden is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.