Eendenrit

Nostalgische eendjes

Zeeland ontdekken in één van de leukste auto’s ooit gebouwd? Nu kan het!! Ontdek Zeeland met een eend, laat je verrassen en eindig de dag gegarandeerd met een lach.  Altijd al eens in een echte Deux Chevaux (CV2) willen rijden?  Ga dan op zaterdagmiddag 23 juli 2022 mee met A.M.O.R. op toer door Zeeland…

Geniet van het aparte rijden, het open dakje en bezoek de mooiste plekjes in de regio. Dit alles met jouw gezin of met vrienden.  

De route die we gaan rijden wordt voor ons uitgestippeld. Onderweg is de mogelijkheid om te stoppen voor een hapje en een drankje, deze kosten zijn voor eigen rekening.

Bij Eendverhuur Zeeland aan de Scottweg 33b in Goes verzamelen we om 12.45 uur en krijg je eerst wat informatie over het rijden.  Om 13.00 uur vertrekken we om tegen 17.00 uur hier weer te eindigen.

Aanmelden
We gaan uit van maximaal 3 personen per auto, omdat dit voor het comfort en de belastbaarheid van de auto het beste is. Hierdoor vragen we je om aan te melden in groepjes van maximaal 3 personen per eend.  Opgeven kan via onderstaand formulier tot 16 juli 2022. Mocht je interesse hebben, maar niemand om mee mee te rijden, laat het dan even weten, dan kijken we of we wat kunnen regelen.

Kosten
De kosten per eend zijn 99 euro voor leden. Niet-leden betalen 125 euro. Maximaal drie personen per eend. Ga je bijvoorbeeld gezellig met drie in een eend, dan betaal je 33 euro per persoon.

Inschrijven niet meer mogelijk.

Wanneer: 23 juli 2022
Waar: Eendverhuur Zeeland, Scottweg 33b in Goes
Kosten: 99 euro per eend voor leden met maximaal drie personen per eend en voor niet-leden 125 per eend met maximaal drie personen per eend (De prijs is inclusief het af-tanken na afloop van de rit)
Aanmelden: voor 16 juli 2022
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Eendenrit’

Dit bericht is geplaatst in Spel, Uitstapje. Bookmark de permalink.