Gezellig naar het theater met pv A.M.O.R.

We hebben een aantal voorstellingen geselecteerd, waar je met korting naar toe kan. De voorstellingen vinden plaats bij Zeelandtheaters in Terneuzen, Middelburg of Goes.

Je mag voor maximaal drie voorstellingen kaarten met korting bestellen. Per voorstelling maximaal twee kaarten per lid. We hebben een beperkt aantal kaarten, dus op = op! Kaarten voor extra voorstellingen kunnen tegen kostprijs worden besteld, zolang de voorraad strekt. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Shirma Rouse – Hoop en liefde
Zaterdag 15 oktober 2022, Middelburg, aanvang 20 uur

Shirma Rouse mag je met recht de Nederlandse Queen of Soul noemen. Ze overtuigde als hartverwarmende finalist van The Voice of Holland 2013, was backing vocalist bij Anouk op het Eurovisie Songfestival, speelde Maria in The Passion, maakte diepe indruk met haar weergaloze Tribute to Aretha Franklin en is in mei te zien in het nieuwe programma Amazing Grace op NPO 1.

In haar nieuwe show Hoop en Liefde neemt Shirma Rouse je mee op (muzikale) reis met een repertoire van eigen nummers, maar ook covers van artiesten als Aretha Franklin. Samen met haar band brengt ze een warme en intieme avond, vol zang, korte verhalen en swingende muziek. Deze powervrouw kan niet wachten om het podium weer op te gaan en de muziek te laten spreken. In Hoop en Liefde maakt Shirma Rouse de naam van de Nederlandse Queen of Soul meer dan ooit tevoren waar. Hier wil je bij zijn!

Kosten niet- leden: 25 euro
Kosten leden: 20 euro

Patrick Laureij – Live
Zaterdag 29 oktober 2022, Goes, aanvang 20 uur

Genadeloos, goudeerlijk, hilarisch.
Patrick Laureij komt met zijn derde programma.
Tachtig minuten verbaal geweld. Over zichzelf en de wereld om hem heen.
Live.
Voor jullie.
Kom kijken.

Patrick Laureij is al jaren lid van het stand-up collectief Comedytrain en veroverde het publiek met zijn shows ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’ (beide te zien op Netflix). 

Kosten niet- leden: 23,50 euro
Kosten leden: 18,50 euro

Maikel Harte – Wasda?
Vrijdag 16 december 2022, Goes, aanvang 20 uur
Zondag 18 december 2022, Middelburg, aanvang 15 uur (let op)

Donderdag 22 december 2022, Terneuzen, aanvang 20 uur

Er liggen bewogen jaren achter ons en wie weet wat er nog op ons afkomt, maar wat er ook gebeurt, je vraagt je toch voortdurend af: wasda? Of het nu privématig is, of ten aanzien van wereldnieuws, die vraag stelt onze Zeeuwse huiscabaretier Maikel Harte zichzelf ook nog al eens. In smeuïg Zeeuws dialect vertelt hij aan het eind het jaar met liedjes en verhalen zijn antwoorden. Vraagt u zich af Maikel Harte, wasda? Kom kiek’n!

Kosten niet- leden: 23.50 euro
Kosten leden: 18,50 euro

Rhythm of the Dance – The Christmas Show
Donderdag 29 december 2022, Terneuzen, 20 uur

Al meer dan 10 jaar staat deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

Rhythm of the Dance trok de afgelopen twintig jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

Beleef nu dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een onvoorstelbaar avondje uit in de donkerste dagen van het jaar.

Kosten niet- leden: 39,50 euro
Kosten leden: 34,50 euro

Sun Records The Concert – Where Rock & Roll was born
Donderdag 26 januari 2023, Terneuzen, aanvang 20 uur


De wervelende productie ‘Sun Records – The Concert’ vertelt het verhaal van de ‘Memphis Recording Service’ oftewel: Sun Studio te Memphis, Tennessee. Deze plek wordt gezien als de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder de bezielende leiding van oprichter en eigenaar Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel zich wereldwijde faam te vergaren. Sam trok zich niets aan van de apartheid in Amerika en was wild van de overwegend donkere ‘rhythm & blues’. Hij was op zoek naar vernieuwing in de muziek en nam veelal artiesten op die buiten Memphis werden geboycot door de mainstream radiostations en platenwinkels. Philips hield vol en mag zich daardoor de ontdekker noemen van heel veel muzikale grootheden, waaronder B.B. King, Howling Wolf, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en last but not least Elvis Presley.

‘Sun Records – The Concert’ laat de gouden tijden van Sun Records weer tot leven komen in het theater. Deze zeer authentiek geproduceerde productie mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld (!) met officiële toestemming vanuit Sun Records, Memphis, Tennessee. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits!

Kosten niet- leden: 29,50 euro
Kosten leden: 24,50 euro

The Cosmic Carnaval – Fleetwood Mac The Incredible Story
Vrijdag 31 maart 2023, Goes, aanvang 20 uur

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, drie-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

Kosten niet- leden: 27,50 euro
Kosten leden: 22,50 euro

Agatha Christie’s – The Mousetrap
Zaterdag 8 april 2023, Middelburg, aanvang 20 uur

The Mousetrap speelt zich af in het hotel/pension Monkswell Manor. Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt. De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een tweede slachtoffer valt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en ook dat ze in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet.

Kosten niet- leden: 32,50 euro
Kosten leden: 27,50 euro

Opus One – Spring Awakening
Woensdag 31 mei 2023, Goes, aanvang 20 uur

Indringende scènes en explosieve rocksongs buitelen over elkaar heen in de met acht Tony Awards bekroonde musical ‘Spring awakening’. Hierin volgen we een groep jongeren die hun identiteit en seksualiteit probeert te ontdekken, terwijl hun kerk, school en ouders elk ontluikend gevoel onderdrukken. Dit leidt tot een kruitvat aan opgekropte emoties, dat wel móet ontploffen. 

‘Spring awakening’ is gebaseerd op een toneeltekst van Frank Wedekind. De musicalbewerking van het stuk actualiseert deze onderwerpen en combineert ze met zinderende rockmuziek. Een gedurfde show over liefde en seks, over leven en sterven.

Kosten niet- leden: 29,50 euro
Kosten leden: 24,50 euro

Bron tekst en foto’s: https://www.zeelandtheaters.nl/

Waar: Zeelandtheaters
*Scheldetheater, Westkolkstraat 1, 4531 AW  Terneuzen
*Schouwburg Middelburg, Molenwater 99, 4331 SG  Middelburg
*Theater De Mythe, Bleekveld 1, 4461 DD  Goes

Overzicht:
15 oktober 2022, Shirma Rouse, Middelburg, ledenprijs 20 euro per kaart
29 oktober 2022, Patrick Laureij, Goes, ledenprijs 18,50 per kaart
16 december 2022, Maikel Harte, Goes, ledenprijs 18,50 per kaart
18 december 2022, Maikel Harte, Middelburg, ledenprijs 18,50 per kaart
22 december 2022, Maikel Harte, Terneuzen, ledenprijs 18,50 per kaart
29 december 2022, Rhythm of the Dance, Terneuzen, ledenprijs 34,50 per kaart
26 januari 2023, Sun Records, Terneuzen, ledenprijs 24,50 per kaart
31 maart 2023, Fleetwood Mac- Incredible Story, Goes, ledenprijs 22,50 per kaart
8 april 2023, The Mousetrap, Middelburg, ledenprijs 27,50 per kaart
31 mei 2023, Opus One, Goes, ledenprijs 24,50 per kaart

Ieder A.M.O.R.- lid mag voor maximaal 3 voorstellingen, 2 kaarten per voorstelling met korting bestellen

Bestellen: voor 15 juni 2022, op=op
Betaling: direct na bestellen het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Zeelandtheaters’

Bestellen is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.