Personeelsvereniging A.M.O.R. start fotogroep

Camera Tekening Lens - Gratis vectorafbeelding op PixabayVind je het leuk om te fotograferen en lijkt het je leuk dat samen met anderen te doen of er met anderen over te praten, dan is dit nieuwe initiatief van personeelsvereniging A.M.O.R. misschien iets voor jou. Begin 2021, midden in de coronaperiode, noemden we het idee al even in een nieuwsbericht van het bestuur. De pandemie zorgde ervoor dat we nog niet echt konden starten, maar nu is het bijna zover en gaan we van start.

Het idee
Een groep collega’s vormen die belangstelling hebben voor fotografie. Met elkaar en van elkaar leren en elkaar uitdagen om bijvoorbeeld een bepaald thema te fotograferen. Het wordt geen cursus, maar wel met elkaar met je hobby bezig zijn. Anton van Daalen is, als ervaren fotograaf, bereid ons met raad en daad bij te staan.

Wie
Iedereen met belangstelling voor fotograferen is welkom. Of je nu al je hele leven fotografeert of dat je net begonnen bent. Of je een tas vol lenzen hebt of misschien liever met de camera van je smartphone fotografeert, iedereen is welkom.

Aanpak
We vinden dat de groep zelf moet bepalen hoe e.e.a. vormgegeven wordt. Daarom willen we een eerste bijeenkomst houden voor alle belangstellenden en daar met elkaar bespreken waar we ons op gaan richten en een globale planning maken.

Belangstelling
Heb je belangstelling? Meld je dan aan voor de eerste bijeenkomst en praat mee. Pas na deze eerste bijeenkomst beslis je of je mee wilt gaan doen met de groep. Aanmelden kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. Als je wilt, kun je ook alvast ideeën en suggesties aangeven. We willen de eerste bijeenkomst na de vakantieperiode houden.

Fotogroep

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
Dit bericht is geplaatst in Creatief, Fotografie. Bookmark de permalink.