Motortoertocht

Op zaterdag 3 september 2022 organiseert de personeelsvereniging van de Gemeente Middelburg een motortoertocht door Zeeland. We zijn als personeelsvereniging uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Waar en wanneer
Tijdstip van vertrek is rond de klok van 10.00 uur vanaf het Stadskantoor in Middelburg. Verwachte thuiskomst is voor het avondeten. Zorg ’s morgens voor een volle tank (bij het Stadskantoor kun je tanken).

bron: google

Voor wie
Alle soorten motoren (en bestuurders en duopassagiers) zijn welkom. We gaan een eindje sturen in onze prachtige provincie waarin platteland wordt afgewisseld met zon (dat hopen we) zee, duinen en dijken en wat dies meer zij. Omdat we bijna altijd met een behoorlijke groep rijden (rond de 20 motoren of meer) wordt er met een tourtempo gereden anders raken we elkaar kwijt. Houd rekening met een afstand van de toertocht van ongeveer 180 tot 190 kilometer in drie delen. 

Er zijn daarom 2 koffie-stops en een lunch tussendoor zodat de benen gestrekt kunnen worden en de motoren kunnen rusten.

Kosten
De kosten zijn voor leden van personeelsvereniging A.M.O.R. 10 euro per persoon, niet-leden betalen 20 euro per persoon. De prijs is inclusief de koffie met ’s morgens wat erbij, de lunch en koffie/fris ’s middags.

Aanmelden
In verband met het reserveren van koffie- en eetgelegenheid graag voor 24 augustus 2022 aanmelden.

Wanneer: zaterdag 3 september 2022
Waar: Stadskantoor Middelburg
Kosten: 10 euro per persoon voor leden, niet- leden betalen 20 euro per persoon. Maximaal twee personen tegen ledenprijs.
Aanmelden: voor 24 augustus 2022
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Motortoertocht’

Aanmelden is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Sportief, Uitstapje. Bookmark de permalink.