Gabbers; helaas zijn de beschikbare kaarten uitverkocht.

Na twee zeer succesvolle edities van GABBERS, komt de comedyshow in juni terug in een nieuwe samen-stelling.

Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali hebben zich aangesloten bij Roué Verveer, om de derde editie van GABBERS vorm te gaan geven. Als lid van de personeelsvereniging kun je deze voorstelling met flinke korting gaan bekijken.

Wanneer en waar
GABBERS 2018 vindt op 30 juni plaats in de Ziggo Dome te Amsterdam. We vertrekken met de AMZ om 15.30 uur vanaf Goes, parkeerplaats achterzijde NS-station. De aankomst bij Ziggo Dome is rond 18.30 uur; voor de voorstelling is er nog voldoende tijd om een hapje te eten (niet inbegrepen).

Om 20.00 uur begint de voorstelling, we hebben 1e RANG tickets (in de zaal, voor het podium) Om 23.00 uur is de show afgelopen. We vertrekken rond 23.30-24.00 uur richting Goes waar we rond 02.00 uur aankomen.

Bij de Ziggo Dome kun je consumpties halen tegen inlevering van munten, deze munten kunnen gekocht worden in de ontvangsthal van de Ziggo Dome. Er is een garderobe aanwezig in de Ziggo Foyer waar de jassen geheel gratis kunnen worden opgehangen.

Kosten
Als lid van de personeelsvereniging betaal je voor deze voorstelling 55 euro per persoon. Je mag 1 introducé meenemen voor de ledenprijs. Ben je geen lid dan betaal je 65 euro per persoon.
Aanmelden voor deze voorstelling doe je via ik ga mee naar de GABBRS    Doe dit voor 8 juni 2018 en geef aan of je een introducé meeneemt. Na aanmelding graag direct het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer NL32INGB0002826315 t.n.v. A.M.O.R. o.v.v. Gabbers

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment, Uncategorized. Bookmark de permalink.