Weer een smakelijke voorstelling

Na het succes van de vorige ‘smakelijke voorstelling’ in Cinema Middelburg, bieden we je nogmaals de kans om voor een laag bedrag een mooie film te zien en vooraf te eten.

‘The death of Stalin’ is een film over Josef Stalin. Als hij op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd.

Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

De film wordt op dinsdagavond 26 juni om 20.00 uur in Cinemamiddelburg vertoond. Voorafgaand (18.00 uur) aan de voorstelling kun je bij de Kloveniersdoelen gaan eten, er is keuze uit een aantal gerechten, ook vegetarisch.

Wat kost het
De kosten van deze avond zijn voor leden en maximaal één introducé 5 euro per persoon. Voor niet-leden zijn de kosten 15 euro per persoon. De prijs is voor de film inclusief eten.

Aanmelden voor deze avond kan tot 19 juni a.s. via ik wil deze film zien. Graag direct het verschuldigde bedrag overmaken. Na 19 juni reserveren we de kaarten en ontvang je meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment. Bookmark de permalink.