Dagreis Parijs met aankomst Tour de France

Ga met personeelsvereniging A.M.O.R. en AMZ Reizen op zondag 23 juli 2023 mee naar Parijs om daar de finish van de Tour de France mee te maken! Of verken op eigen houtje deze mooie stad!

 

 

 

 

Foto: google/ amz.nl

Programma
Je wordt ’s morgens opgehaald door een comfortabele touringcar van AMZ bij één van de opstapplaatsen die je vervolgens naar Parijs brengt. Naar verwachting zal de aankomst daar rond 12:30 uur zijn. Daar aangekomen heb je de keuze om uit te stappen bij de Arc de Triomphe of om te blijven zitten voor een korte rondrit door de stad, waarbij de chauffeur u langs diverse hoogtepunten van de stad leidt.

Indien je kiest om uit te stappen bij de Arc de Triomphe kun je direct genieten van het tourspektakel. De reclamecaravan wordt rond 16:00 uur verwacht en de renners rond 18:00 uur. Je ziet de renners zevenmaal voorbij komen en bent getuige van de eindsprint. De huldiging van de winnaars vindt aansluitend plaats.

Om 20:30 uur vertrekken we vanaf de Arc de Triomphe weer richting Zeeland. De verwachte thuiskomst is rond 1:30 uur.

Opstapplaatsen en -tijden
Je hebt de keuze tussen drie opstapplaatsen. Dit zijn Goes (Stationspark nabij het ’t Smoske) om 7:00 uur, Middelburg (Parkeerplaats Mini Mundi) om 7:30 uur of Terneuzen (Busstation Westerscheldetunnel) om 8:00 uur.

Kosten
De kosten zijn voor leden van personeelsvereniging A.M.O.R. 59 euro per persoon. Ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs. Niet- leden betalen 70 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden kan met onderstaand formulier tot 1 juni 2023, echter het aantal plaatsen is beperkt, dus vol=vol! 

Wanneer: zondag 23 juli 2023
Waar: vanaf Goes , Middelburg of Terneuzen naar Parijs (Arc de Triomphe)
Kosten: 59 euro per persoon voor leden ( een introducé mag ook voor deze prijs) / 70 euro per persoon voor niet- leden
Aanmelden: voor 1 juni 2023
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Parijs’

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Sportief. Bookmark de permalink.