2-daagse Kerstreis Bonn en Keulen.


Personeelsvereniging A.M.O.R. organiseert een 2-daagse reis op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023 naar de kerstmarkten van Bonn en Keulen. De kerstmarkt van Bonn is gezellig en ook vrij groot en wordt gehouden in het oude stadscentrum op drie pleinen. De kerstmarkt in Keulen pakt het jaarlijks groots aan en is hiermee een van de meeste bijzondere kerstmarkten van Duitsland.

Programma dag 1
Vrijdag 15 december vertrekken we via de opstapplaatsen Middelburg, Kapelle, Roosendaal en bij voldoende aanmeldingen bij de IKEA in Breda naar Bonn. Hier komen we begin van de middag aan en kun je de bagage in het hotel achterlaten en heb je de verdere dag de tijd om de kerstmarkten in Bonn te bezoeken, maar Bonn biedt meer dan alleen een kerstmarkten. De avond breng je ook door in Bonn.Hotel
IntercityHotel Bonn ligt direct aan het centraal station en op ongeveer 10 minuten lopen van het stadscentrum. Je verblijft in moderne en comfortabele kamer in het hotel in Bonn. In het restaurant geniet je de volgende morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Naast gratis WiFi is de kamer voorzien van een flatscreentelevisie, een radio, een bureau, een laptopkluis, airconditioning en een minibar (gebruik van de mini-bar is voor eigen rekening). Inchecken kan vanaf 15.00 uur.

Programma dag 2
Zaterdag 16 december vertrekken we na het ontbijt met de bus naar Keulen. Hier komen we tegen de middag aan. In Keulen heb je tot 18.00 uur de tijd om de kerstmarkten te bezoeken of andere mooie bezienswaardigheden in Keulen.
Vertrek vanuit Keulen is rond 18.00 uur, zodat we uiterlijk rond 22.00 uur weer in Middelburg terug zijn.

Kosten
Deelname aan deze 2-daagse reis bedraagt voor leden van de personeelsvereniging 135 euro per persoon, neem je een introducé mee, dan betaalt jouw introducé 140 euro.
De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 42,50 euro.
Niet-leden en extra deelnemers betalen 155 euro per persoon.
Je dient zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen.

Aanmelden
Voor deze 2-daagse reis kun je je voorlopig nog aanmelden.
(Extra deelnemers kun je aanmelden door een nieuwe aanmelding te doen en dan kiezen voor ‘ik ben geen lid van pv Amor’ en bij bijzonderheden aan geven bij wie de extra deelnemers horen)
Ben je lid van de AVRA, of een andere personeelsvereniging dan betaal je de niet-leden prijs van 155 euro per persoon, de korting kun je opvragen bij het bestuur van jouw Personeelsvereniging.

Wanneer: 15 & 16 december 2023
Waar: Bonn & Keulen in Duitsland
Kosten: Leden betalen 135 euro p.p.; een introducé betaalt 140 euro; niet-leden betalen 155 euro p.p; Toeslag eenpersoonskamer is 42,50 euro.
Aanmelden kan voorlopig nog.
Betaling: na aanmelding graag 75 euro per persoon overmaken op het rekeningnummer wat in de bevestiging staat.

Je kunt je voor deze reis niet meer aanmelden. De reis is volgeboekt.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.