Theaterdiner met voorstelling

Dit seizoen bieden we ook theatervoorstellingen aan bij Podium Reimerswaal. Je kunt kiezen tussen een drietal voorstellingen. Of je gaat gezellig naar alledrie!

Theaterdiner
Voorafgaand aan elke voorstelling wordt jullie een drie-gangen-diner aangeboden. Wat je te eten krijgt, dat is een verrassing en elke keer verschillend. Het kan vlees zijn of vis, laat je verrassen! Het is wel mogelijk om eventuele dieetwensen aan te geven (vegetarisch bijvoorbeeld).

Voorstellingen
The Best of Simon & Garfunkel – Syb van der Ploeg en Maarten Peters- Vrijdag 22 september 2023

De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York, die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. En wie kent niet hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981? Geniet van wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer en Homeward Bound. El Condor Pasa, Scarborough Fair, Bridge over Troubled Water en nog veel meer! Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer- songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen, samen met twee muzikanten onder wie multi instrumentalist Hubert Heeringa. Kom genieten van deze schitterende vertolking van de nummers van Simon & Garfunkel!

Javier Guzman – Vrijdag 1 december 2023

Javier Guzman met de try out van zijn nieuwe programma ‘Laatste Wissel!’
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Wat bedoelt Javier met deze opvallende tekst? Kom naar zijn voorstelling om daar achter te komen. 

Femke Vernij – Op volle kracht – Vrijdag 3 mei 2024

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!
“OP VOLLE KRACHT” is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat. Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..! Femke is muzikaal zeer vaardig; In 2009 studeerde ze af aan het Conservatorium. En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…Energiek, muzikaal, knettergek en serieus, dat alles is Femke, en dat zie je terug in OP VOLLE KRACHT.

Waar
Alle voorstellingen en diners vinden plaats in het Dorpshuis “Luctor et Emergo” in Rilland. De aanvang van het diner is om 17:45 uur. De voorstellingen beginnen aansluitend om 20:00 uur. Er zijn gereserveerde plaatsen voorin de zaal, dus je kunt op het gemak van je diner genieten!

Kosten
De kosten zijn van het diner en de voorstelling samen (per persoon/ per kaart, exclusief drank).
Simon en Garfunkel, kostprijs 50 euro, ledenprijs 42,50 euro
Javier Guzman, kostprijs 48,50 euro, ledenprijs 41 euro
Femke Vernij, kostprijs 45,50 euro, ledenprijs 38 euro

Bestellen
Bestellen kan tot 5 juni 2023 via onderstaand formulier, maar op = op! Voor elke voorstelling geldt dat je maximaal twee kaarten tegen ledenprijs mag bestellen. Extra plaatsen reserveren kan tegen kostprijs, maar op=op! Je kunt dit aangeven op het formulier.

Wanneer: Simon en Garfunkel, 22 september 2023, Javier Guzman, 1 december 2023, Femke Vernij, 3 mei 2024
Waar: Dorpshuis “Luctor et Emergo”, Hoofdweg 45, 4411 AP Rilland
Kosten: zie hierboven
Aanmelden: voor 5 juni 2023, op=op!
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Reimerswaal’

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.