Bericht uit het bestuur

Het is al eventjes geleden, maar hier weer een berichtje uit het bestuur. We hopen dat jullie blij zijn met de verschillende activiteiten die we, tot nu toe, dit jaar hebben aangeboden. Maar graag horen we jullie mening! Welke activiteit zou je graag willen (terug-) zien bij de personeelsvereniging. Dit kan iets met sport zijn, of iets creatiefs, of een reisbestemming. Laat het ons weten!

Reanimatie
Voor de reanimatiecursus was een grote belangstelling. Inmiddels hebben we twee cursusochtenden achter de rug en deze zijn bijzonder goed ontvangen door de deelnemers. Er is ook nog een derde ochtend gepland, hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je interesse dan kun je je via de website opgeven. Let op! Hiervoor geldt vol = vol! Na afloop werd er gelijk gevraagd of er ook een vervolgcursus wordt aangeboden. We zullen hier zeker naar gaan kijken!

Personeelsvoordeelwinkel
We willen jullie graag wijzen op de website van de personeelsvoordeelwinkel. In deze webwinkel vind je allerlei voordeel. Neem eens een kijkje. De inloggegevens heb je per mail ontvangen of kun je aanvragen bij het bestuur.

Badminton
Heb je interesse om te badmintonnen, dan is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de collega’s van Rijkswaterstaat.  Elke woensdagavond is er een training/ wedstrijd gepland in Vlissingen. Meer informatie hierover vind je op de website van de personeelsvereniging van Rijkswaterstaat Middelburg.

Nieuwe collega’s
We krijgen op het moment veel nieuwe collega’s binnen. Niet iedereen is op de hoogte van de personeelsvereniging. Weet je iemand die graag lid wil worden of meer informatie wil hebben, verwijs ze dan door naar de website of naar één van de bestuursleden!

We hopen jullie snel terug te zien bij één van onze activiteiten! Je kunt je nog opgeven voor de cursus reanimatie, de herfstborrel, de workshop chocoladeletter maken en de workshop bakken.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Ingrid de Reus (voorzitter)

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.