Meerdaagse reis Sevilla

Als je aan mensen vraagt wat de mooiste stad van Spanje is, dan zul je opvallend vaak ‘Sevilla’ als antwoord krijgen. Dat is niet voor niets, want vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt die raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. De Arabische invloeden, de oude binnenstad en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker te weten indruk op je maken als je Sevilla bezoekt. Of het daadwerkelijk de mooiste stad van het land is, is lastig te zeggen.

Bezoeken
Wil jij deze mooie stad graag bezoeken? Dat kan als je mee gaat met de meerdaagse reis met personeelsvereniging A.M.O.R. van maandag 18 maart 2024 tot en met donderdag 21 maart 2024.

Tapas en Flamenco
In Sevilla maak je kennis met het echte Spanje. De beroemde tapas zijn er zo’n beetje uitgevonden en ook de Flamenco komt er vandaan. Geniet met een goed glas wijn en vergeet niet minstens één flamencoshow te bezoeken. Sevilla is namelijk de bakermat van deze temperamentvolle muziek en dans.

Historisch centrum
Maar meer nog is Sevilla een stad met het grootste historische centrum van Europa. Tal van beschavingen vonden er in de afgelopen eeuwen een thuis en dat is overal in Sevilla goed te zien, te proeven en te beleven. Sevilla heeft een historische binnenstad waar je niet uitgekeken raakt. Een bezoek waard is de oude Joodse wijk Santa Cruz, met zijn smalle straatjes en leuke pleintjes met gezellige terrasjes en sinaasappelbomen. Aan de rivier Qualdalquivir ligt de wijk Triana, waar je heerlijk kunt shoppen.

Programma
Maandag 18 maart 2024 stap je op bij één van de drie opstapplaatsen. De bus brengt ons naar de luchthaven van Eindhoven waar we rond 13.00 uur aankomen. Je hebt dan tot 15.15 uur de tijd voordat we gaan boarden voor onze vlucht HV5085 die om 15.45 uur vertrekt. Om 18.30 uur landen we in Sevilla en staat het transfer naar het hotel klaar,
hier zullen we ongeveer tussen 19.30 en 20.00 uur arriveren. Je kunt gelijk inchecken en je hotelkamer in. Op 10-15 minuten lopen van het hotel vind je diverse restaurants om te gaan dineren.
Dinsdag 19 en woensdag 20 maart heb je de hele dag ter vrije besteding in Sevilla, optioneel de 19e kun je deelnemen aan een fietstocht. Er is voldoende te bezichtigen in Sevilla.
Donderdag 21 maart heb je tot ca. 16.30 uur de tijd in Sevilla. Het transfer naar de luchthaven van Sevilla staat dan weer klaar en om 19.40 uur vliegen we terug met vlucht HV5084 naar Eindhoven. We landen om 22.30 uur en rond 23.00 uur vertrekt de bus weer richting Zeeland en eindigt deze mooie reis.

Hotel
We verblijven in het 4-sterren hotel Porcel Torneo. Hotel Porcel Torneo ligt naast het Torneo Business Park van Sevilla. Het hotel biedt gratis breedband-WiFi in alle ruimtes, een fitnesscentrum en stijlvolle kamers met een minibar. De kamers zijn ca. 25 m2 groot en zijn voorzien van geluidsisolatie, airconditioning, flatscreen-tv, WiFi en hebben een eigen badkamer. Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd en in de chique AC Bar kun je genieten van lichte maaltijden. Op 5 minuten wandelen van het hotel vind je rivier de Guadalquivir en tal van bars en restaurants. Bussen vertrekken voor de deur van Hotel Porcel Torneo, met directe verbindingen naar het centrum van Sevilla, op 3 km afstand.

Fietstocht
Optioneel kunnen we een fietstocht aanbieden op dag 2. De prijs hiervan is nog niet bekend maar zal rond de 30 euro per persoon liggen. Je geeft bij de aanmelding aan of je interesse hebt.

Inbegrepen bij de reis:
Transfer vanuit Zeeland naar Eindhoven v.v., de vlucht Eindhoven naar Sevilla v.v. (alleen handbagage.) 3 overnachtingen inclusief ontbijt in het 4-sterren hotel Porcel Torneo, transfer vanaf de luchthaven Sevilla naar het hotel v.v..

Niet inbegrepen:
Overige maaltijden, fooien, fietstocht en drankjes minibar.
Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Wat kost deze reis?
Als lid van de personeelsvereniging betaal je 449 euro per persoon en dan mag je een introducé meenemen voor de prijs van 459 euro . Niet-leden betalen 489 euro per persoon. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 54,50 euro per nacht (totaal 163,50 euro) en komt bovenop de prijs van 449 of 489 euro.

Aanmelden doe je uiterlijk voor 1 december 2023 via het onderstaande formulier. Er is plaats voor 20 deelnemers en vol = vol. Let op! Je aanmelding en daarmee betalingsverplichting is na verzending gelijk definitief!

Beste leden, wat we niet hadden verwacht, maar deze reis is al volgeboekt. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Wanneer: van maandag 18 maart tot en met donderdag 21 maart 2024
Waar: hotel Exe Sevilla Macarana in Sevilla/Spanje
Kosten: leden 449 euro p.p. en max. 1 introducé voor 459 euro p.p. en voor niet-leden 489 euro p.p.. toeslag 1-p kamer 54,50 per nacht.
Aanmelden: uiterlijk voor 1 december 2023, maar vol = vol
Betaling: na aanmelden een aanbetaling van 100 euro per persoon over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Sevilla 2024’

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.