Sinterklaas Wedstrijd

Wat is er aan de hand?
De Sint is weer bijna in het land!

Om dit te vieren,
hopen we jullie te plezieren,


Met een wedstrijd voor groot en klein,
zodat jullie allemaal erbij kunnen zijn!


Dus kleur en puzzel gezellig mee
en ontvang een leuke attentie van de pv!

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen en kleinkinderen van leden van personeelsvereniging A.M.O.R. hebben we een kleurwedstrijd. De kleurplaat wordt je per mail toegestuurd en kun je zelf uit- printen. Kinderen tot 10 jaar mogen meedoen. Voor de mooiste kleurplaat ligt er een cadeaubon van Intertoys klaar van 10 euro! De kleurplaten kunnen tot 30 november 2023 worden ingeleverd bij het bestuur (of postvakje Personeelsvereniging AMOR op de tweede verdieping). Op 30 november maken we dan de winnaar bekend. Elke deelnemer ontvangt een kleine attentie.

Woordzoeker
Omdat we begrijpen dat iedereen graag wat wint, hebben we voor de leden van de personeelsvereniging een woordzoeker. Streep alle woorden weg uit de puzzel en de overgebleven letters vormen de oplossing. Mail vervolgens je oplossing naar de postbus.
Uit de juiste oplossingen selecteren we de winnaar. Deze ontvangt een heerlijk sinterklaaspakket! Oplossingen kunnen tot 30 november 2023 worden ingeleverd.

Succes!

Wanneer: inleveren tot 30 november 2023
Waar: kleurplaten inleveren bij het bestuur (postbakje op de tweede verdieping), oplossingen van de puzzel mailen naar de postbus personeelsvereniging.amor@belastingdienst.nl
Winnaars: de winnaars worden op 30 november 2023 bekend gemaakt!
Prijzen ophalen: na 30 november.Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.