Popkoor Seaside Rendez-Vous

Muziek zorgt voor verbintenis en het gevoel van samenzijn. Juist daarom is het geweldig om met jouw collega’s, samen met het koor Seaside Rendez Vous, een muzikale reis door het heden en verleden te maken. Gezellig een avondje naar het theater en heerlijk meezingen met de hits van toen en nu.

Bron: Seaside Rendez-Vous

Optreden
Popkoor Seaside Rendez-Vous geeft op zaterdagavond 2 maart om 20.00 uur een geweldig optreden met de mooiste liedjes uit de geschiedenis van de popmuziek. Onder leiding van dirigent Frank de Vreeze wordt een muzikale reis door de tijd gemaakt. Liedjes zoals ‘I’m coming out’ van Diana Ross, ‘Working nine to five’ van Dolly Parton, ‘Fame’ van Irene Cara en een heerlijke disco-medley staan o.a. op het programma
van deze ruim 2 uur durende show.

Kaarten
Wil jij deze show bijwonen op zaterdagavond 2 maart 2024? Dan kun je met korting kaarten voor deze show bestellen. Als lid van Personeelsvereniging Amor kun je maximaal 2 kaarten bestellen, je betaalt dan 15 per kaart. Wil je meer kaarten bestellen dan betaal je 21 euro per kaart. Bij de kaart is een consumptie (non-alcohol) inbegrepen. Bestellen kan tot 1 december 2023.

Er kunnen geen kaarten meer besteld worden.

Bron: Koorplein Zeeland

Wanneer: zaterdagavond 2 maart om 20.00 uur
Waar: theater de Mythe, Bleekveld 1 in Goes
Kosten: voor leden per kaart 15 euro, maximaal 2 kaarten per lid. Extra kaarten en voor niet-leden kosten de kaarten 21 euro per stuk.
Aanmelden: dit kan tot 1 december en zolang de voorraad strekt.
Betaling: na aanmelding graag het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging Amor o.v.v. ‘kaarten Seaside Rendez-Vous

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment. Bookmark de permalink.