Kerstreis Wenen

Hoewel het jaar nog maar net is begonnen, denken we bij personeelsvereniging A.M.O.R. alweer aan de kerst!

Van dinsdag 26 november 2024 tot en met vrijdag 29 november 2024 kun je je verwonderen aan het mooie Wenen in kerstsfeer! Deze vierdaagse stedentrip wordt georganiseerd in samenwerking met IXI Travel.

Reis en verblijf
Op dinsdag 26 november 2024 vertrekken we vanuit zeeland richting Brussel Zaventem. We vliegen met Brussels Airlines om 9:50 uur naar de luchthaven van Wenen, waar we om 11:35 uur zullen landen. Van daaruit gaat het transfer naar hotel Ibis Wien Mariahilf***.

We verblijven drie nachten op basis van logies met ontbijt in het hotel. Vrijdag 29 november 2024 vertrekken we weer richting de luchthaven van Wenen, waar de terugvlucht naar Brussel Zaventem om 17:20 uur is gepland. Daar wacht ons transfer, om ons weer richting Zeeland te brengen. 

Wenen
De tijd die we in Wenen zullen doorbrengen, kun je geheel naar eigen wens invullen. Bezoek bijvoorbeeld Paleis Schönbrunn, waar keizerin Sissi woonde of breng een bezoek aan de Weense Staatsopera. Wenen is een indrukwekkende stad waar traditie, kunst en cultuur hoog in het vaandel staan. Voor meer inspiratie, kijk eens op Wenentips!

Kosten
Leden van personeelsvereniging A.M.O.R. betalen voor deze reis 495 euro per persoon. Ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs (dit mag geen collega zijn). Niet-leden betalen 520 euro per persoon. Bij de prijs is inbegrepen alle transfers, de vluchten en verblijf in het hotel op basis van logies met ontbijt.
Niet inbegrepen: een reis- en annuleringsverzekering, hier dien je zelf voor te zorgen, ook de kosten van jouw verblijf in Wenen zijn niet inbegrepen.
Deze prijzen zijn gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer met twee personen. Wil je alleen mee, dat kan, er komt dan een toeslag bij van 45 euro per nacht. 

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu met onderstaand formulier. De reis gaat door bij voldoende aanmeldingen en vol=vol! 

Let op: alle tijden zijn onder voorbehoud, deze kunnen nog wijzigen!
Op dit ogenblik (6 juni 2024) is er nog slechts 1 plaats beschikbaar. Uitbreiding zit er helaas niet in.

Wanneer: 26 tot en met 29 november 2024
Waar: Hotel Ibis Wien Mariahilf***
Kosten: 495 euro per persoon voor leden (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs), niet- leden betalen 520 euro per persoon
Aanmelden: voor 1 juli 2024, maar vol=vol!
Betaling: Meer informatie over de betaling ontvang je na aanmelden

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.