Bericht vanuit het bestuur

Onlangs was onze Algemene Ledenvergadering. Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel graag weten wat er besproken is dan kun je het verslag opvragen bij het bestuur.

Samenwerking
Tijdens de Algemene Ledenvergadering kwam onder andere de samenwerking met andere personeelsverenigingen ter sprake. Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn, dat er wel eens activiteiten door ons worden aangeboden die zijn georganiseerd door een andere vereniging. Dit kan van een andere personeelsvereniging binnen de Belastingdienst zijn, maar ook van andere overheidsinstanties. Zo proberen we het aanbod van activiteiten zo divers mogelijk te houden.

Pensioen
De meeste collega’s blijven na hun pensionering lid van de personeelsvereniging. Daarnaast is er de mogelijkheid om lid te worden van de Commissie Postactieven Belastingdienst. Je kunt van beide verenigingen lid zijn! Zo kun je na je pensioen gewoon nog gezellig meedoen met de activiteiten van onze personeelsvereniging. Ook denken we na over een vorm van samenwerking met CPBel, maar de invulling hiervan is nog niet bekend.

Foto- expositie
In 2020 hielden we een fotowedstrijd voor de leden van personeelsvereniging A.M.O.R. met als thema Zeeland. Doordat we een tijdlang niet op kantoor waren, is de expositie van de foto’s uitgesteld. Tot nu! We hebben de winnende foto en de drie foto’s met eervolle vermelding afgedrukt en deze zijn nu te zien op kantoor. Wil je ze allemaal eens zien, loop dan eens een rondje langs de afdelingen, want op elke afdeling komt er een foto te hangen. Wil je alle inzendingen nog eens bekijken, dan kan dat hier. Vind je het ook leuk om te fotograferen kijk dan eens mee bij de fotoclub of hou je email in de gaten voor de volgende fotowedstrijd!

Bron foto: pinterest

Activiteiten
Je kunt je nog opgeven voor de workshop bonbons maken. Deze vindt plaats bij Olala Chocola in Middelburg. Ook is er nog plaats bij de kerstreis naar Wenen! Binnenkort komen er weer nieuwe activiteiten bij, dus hou je mail in de gaten!

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Ingrid de Reus
Voorzitter personeelsvereniging A.M.O.R.

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.