Bezoek het tennistoernooi in Rosmalen

Het enige internationale grastoernooi van Nederland, Libéma Open vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 16 juni 2024. Een toernooi dat door veel tennissers wordt gezien als voorbereiding op het grootste grastoernooi van de wereld, Wimbledon. De afgelopen twee jaar hebben Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor alle wereldtoppers die meededen verslagen. Denk je dat er dit jaar weer een Nederlands feestje gevierd kan worden?

Bron: www.libema-open.nl

Wanneer
Je krijgt de mogelijkheid om op zaterdag 8 juni 2024 naar de kwalificatiewedstrijden te gaan kijken in Rosmalen. De spelers zijn nog niet bekend. Hou hiervoor de website van Libema Open in de gaten!

Kosten
De kosten voor leden van personeelsvereniging A.M.O.R. zijn 10 euro per toegangskaart. Wil je een introducé meenemen dan kan dat! Ieder lid mag twee toegangskaarten bestellen tegen ledenprijs. Maar let op de introducé mag geen collega zijn. Wil je meer kaarten bestellen of ben je geen lid van de personeelsvereniging, dan betaal je 20 euro per toegangskaart.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu! Maar let op: op=op! Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan, maar uiterlijk voor 27 april 2024.

Wanneer: zaterdag 8 juni 2024
Waar: Autotron ’s Hertogenbosch, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Kosten: 10 euro per toegangskaart (maximaal twee kaarten met korting per lid), niet- leden betalen 20 euro per kaart
Aanmelden: zolang de voorraad strekt
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Tennis’

Kaarten bestellen is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Sportief, Uitstapje. Bookmark de permalink.