Workshop Make- Up

Deze make-up avond is voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. Voor jezelf, met je moeder of dochter, zus of vriendinnen. Wil jij jezelf een keer (anders) leren opmaken, dan is dit een kans.”- Douglas

Inhoud
Je krijgt uitleg over make-up en huidverzorging. Je gaat daarna met behulp van medewerkers van Douglas aan de slag met het aanbrengen van de make-up bij jezelf. Dit onder het genot van een koffie/thee, sapje en iets lekkers. Er is plaats voor 6 personen op een avond.

Bron: www.douglas.nl

Waar en wanneer
De workshop vindt plaats bij Parfumerie Douglas in Middelburg. De volgende avonden zijn beschikbaar: donderdagen 12 en 26 september en 10 oktober 2024. Er wordt gestart om 19.00 uur. Per avond is er plaats voor maximaal zes personen.

Kosten
De kosten zijn 27,50 euro per persoon. Naast een gezellig avondje uit met de workshop ontvang je ook nog een Douglas bon van 12,50 euro en een leuke “goodiebag”. Ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs (dit mag geen collega zijn). Niet-leden betalen 37,50 euro per persoon.

Bron: www.douglas.nl

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Kies op welke datum je het liefst zou willen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en vol= vol! Wil je graag samen met een collega, en is deze ook lid van personeelsvereniging A.M.O.R., geef je dan samen op, zo ben je zeker dat je in dezelfde groep zit.

Wanneer: 12 en 26 september en 10 oktober 2024, aanvang 19 uur.
Waar: Parfumerie Douglas, Lange Delft 43/45 te Middelburg
Kosten: Leden 27,50 euro (per persoon), niet- leden 37,50 (per persoon)
Aanmelden: niet meer mogelijk, meer informatie bij het bestuur.
Betaling: na de aanmeldingstermijn ontvang je van ons een mail inzake de betaling.

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Uitstapje. Bookmark de permalink.