Fotowedstrijd

Foto’s van de winnaars van de vorige A.M.O.R. fotowedstrijd kun je op diverse plaatsen in het gebouw in Middelburg bewonderen. Deze zomer houden we voor de tweede keer een fotowedstrijd voor alle leden van A.M.O.R.

Ga aan de slag met je digitale camera, smartphone of tablet en doe mee met deze wedstrijd. De mooiste foto’s publiceren we op onze site. En de winnaar mag zijn of haar foto in kantoor Middelburg exposeren. Bovendien ontvangt de winnaar een mooie afdruk om thuis aan de muur te hangen!

Thema
We staan aan het begin van een (hopelijk) mooie zomer. Het thema van de wedstrijd is dan ook ‘ zomer’ in de breedste zin van het woord. Wat is voor jou zomer, hoe ziet jouw zomer eruit etc.

Inzendingen
Je inzending kun je insturen via onderstaand formulier. Je mag maximaal 2 foto’s insturen. Zorg dat je bestanden (jpg) minimaal 2Mb en maximaal 5Mb groot zijn. Bewaar ook je originele (volledige) bestand, daar kunnen we om vragen als je geselecteerd wordt.

Neem in de naam van het bestand je eigen naam op en een korte omschrijving van de foto.

Jury
Ingrid de Reus en Bouke Kromhout van der Meer vormen, als vertegenwoordigers van het bestuur van de personeelsvereniging, samen met enthousiast fotograaf Anton van Daalen de jury van deze wedstrijd.

Voorwaarden
Aan deze wedstrijd kun je alleen meedoen als je lid bent van Personeelsvereniging A.M.O.R.. Door mee te doen verklaar je de rechten van de ingezonden foto te bezitten en geef je toestemming voor publicatie op de site van de personeelsvereniging.

Inzenden voor
Zorg er voor dat je foto uiterlijk 1 oktober 2024 is ingestuurd. Na deze datum beginnen we met de jurering! 

Veel succes!

Fotowedstrijd zomer 2024

 • Ik doe mee met de fotowedstrijd ‘zomer 2024’ met A.M.O.R.
 • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
 • Voeg hier je bestand(en) toe. Je mag maximaal 2 bestanden insturen van het type JPG. De bestanden mogen maximaal 5 Mb groot zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
   Ik verklaar dat ik de rechten van de foto’s bezit en ga akkoord met het mogelijk publiceren van mijn foto’s op de website van Personeelsvereniging A.M.O.R.
  Dit bericht is geplaatst in Creatief, Fotografie. Bookmark de permalink.