Kookworkshop

In samenwerking met “De Drie Hoefijzers” te Heikant Zeeuws-Vlaanderen organiseert personeelsvereniging AMOR op vrijdagavond 8 november een kookworkshop.

Waar
Deze kookstudio is gelegen op een boerderij in Heikant (Zeeuws-Vlaanderen) en staat algemeen bekend als een zeer goede kookstudio. Tip: maak er een gezellig dagje uit van in Hulst en omgeving en sluit af met een leuke workshop!

Inhoud
Tijdens de workshop leer je onder leiding van Marlies, hoe je zelf een compleet menu klaarmaakt. Er wordt gewerkt met twee personen op 1 werkplek, waardoor ieder duo het viergangen-menu zelf bereid.

De workshop bestaat uit:  een welkomstdrankje, een amuse, een viergangendiner (bestaande uit: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een nagerecht), water zoveel als je wilt en koffie/thee als afsluiting. Na afloop krijg je de volledige en duidelijk uitgewerkte receptuur op papier mee naar huis!

Verrassing
Het maandmenu voor november is nog niet geheel bekend, maar het wordt in ieder geval een soep op basis van spitskool, een hoofdgerecht met wild, en het dessert zal een mousse worden op basis van speculaas. Het voorgerecht is nog even een verrassing.

Kosten
Voor leden van AMOR bieden wij deze workshop aan voor 45 euro per persoon. Elk lid mag een introducé (dit mag geen collega zijn die geen lid is) meenemen, deze betaalt hiervoor 50 euro per persoon. Niet- leden betalen 57 euro per persoon.

Let op: In deze prijs zijn de kosten van eventuele overige drankjes niet inbegrepen. Deze worden apart per persoon bijgehouden en na afloop ter plaatse afgerekend. Maar voor de prijs hoef je dit niet te laten; een flesje pils kost 2 euro, frisdrank 1 euro, een glas wijn 3 euro.
De wijn kan eventueel ook per fles worden afgerekend (14 euro).

Aanmelden
Aanmelden kan tot 18 oktober 2024. Er is plaats voor maximaal 16 personen, dus vol = vol! Mochten er dieetwensen zijn, dan kan ook hier op voorhand rekening mee worden gehouden. Geef dit aan op het aanmeldformulier.

Wanneer: vrijdagavond 8 november 2024, aanvang 18 uur (verwachte eindtijd 22 uur)
Waar: De Drie Hoefijzers, Julianastraat 98, 4566 AJ  Heikant      
Kosten: voor leden 45 euro per persoon en max. één introducé 50 euro per persoon en voor niet-leden 57 euro per persoon
Aanmelden: voor 18 oktober 2024
Betaling: wacht met betalen totdat je van ons een mail krijgt inzake je aanmelding

Dit bericht is geplaatst in Cursus, Eten & drinken. Bookmark de permalink.