Dagreis Brugge

Een wonderlijke winterbeleving. Dat is Wintergloed. Een winters festijn vol zinnenprikkelende ervaringen; een nieuwe Lichtbelevingswandeling, een uniek schaatsdecor op het Minnewater, een gezellige winterbar, twee kerstmarkten, winkelplezier tijdens de vele shoppingdagen en een heerlijk slenterparcours door de historische binnenstad, vol sfeerverlichting en kerstdecoratie. Wintergloed omarmt je en verwarmt je. Redenen genoeg dus voor een bezoek aan winters Brugge, een van de mooiste steden van Europa, met haar smalle steegjes en middeleeuwse gebouwen.” (bron: www.amz.nl)

Waar en wanneer
Op donderdag 19 december 2024 kun je met personeelsvereniging Amor mee naar het mooie Brugge! De reis wordt georganiseerd door AMZ en is inclusief vervoer in een luxe touringcar! Je kunt opstappen in Goes (vertrek 8:30 uur), Middelburg (vertrek 9:00 uur) of Terneuzen (vertrek 9:30 uur). Aankomst in Brugge is rond 10:30 uur. Terugreis is gepland voor 18:00 uur.

Kosten
De kosten voor deze dagreis zijn voor leden 25 euro per persoon. Ieder lid mag een introducé meenemen voor de prijs van 30 euro per persoon. Niet- leden betalen 37,50 per persoon.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk 25 oktober 2024, maar let op, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol=vol!

Voor deze reis heb je een geldig id- bewijs of paspoort nodig. De reis is exclusief alle verzekeringen zoals reis- en annuleringsverzekering. Eventuele kosten bij annulering zijn voor eigen rekening, niet voor rekening van de personeelsvereniging!

Wanneer: donderdag 19 december 2024
Waar: Opstapplaatsen Goes (’t Smoske), Middelburg (Mini Mundi), Terneuzen (busstation Westerscheldetunnel)
Kosten: voor leden 25 euro per persoon, ieder lid mag één introducé meenemen tegen 30 euro per persoon. Voor niet-leden zijn de kosten 37,50 euro per persoon
Aanmelden: voor 25 oktober 2024 of zolang er plaats is
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Brugge’

Alle activiteiten van personeelsvereniging A.M.O.R. vinden in eigen tijd plaats, tenzij anders vermeld.

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.