Herfstborrel

De blaadjes vallen weer van de bomen en de dagen worden korter. De herfst is begonnen. Tijd voor warmte en gezelligheid èn een borrel!

Wanneer
Op donderdagmiddag 17 oktober 2024 ben je welkom van 16 uur tot 18 uur bij café de Tympaan aan de Markt 83 in Middelburg.

Hapje en drankje
De drankjes mag je van de kaart bestellen tot een kostprijs van 5,50 euro per drankje. Natuurlijk krijg je er ook iets te snacken bij. 

Kosten
De kosten van deze middag komen op 13 euro per persoon. Aan deze activiteit mogen alleen leden van personeelsvereniging deelnemen.

Aanmelden
Vanaf nu kun je je aanmelden voor de borrel. Dit kan tot 12 oktober 2024. We verzoeken je om na aanmelden per omgaande het verschuldigde bedrag te voldoen. Je kunt dit overmaken op rekeningnummer NL32INGB0002826315 ten name van Personeelsvereniging A.M.O.R. onder vermelding van “Herfstborrel”.

Zoals altijd geldt: alle activiteiten vinden plaats in eigen tijd, tenzij anders vermeld. Ben je niet aanwezig bij een activiteit, maar zijn er voor de personeelsvereniging wel kosten aan verbonden, dan zullen we deze verrekenen met je bijdrage. We verzoeken je dan ook om in geval van ziekte of andere onverwachte afwezigheid ons in te lichten door een mail te sturen naar de postbus. Bijdragen die zijn betaald, worden alleen op verzoek en onder voorgenoemde voorwaarde terugbetaald.

Wanneer: donderdag 17 oktober 2024, van 16 tot 18 uur
Waar: Café de Tympaan, Markt 83, Middelburg
Kosten: 13 euro per persoon
Aanmelden: vanaf nu tot 12 oktober
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Herfstborrel’

Herfstborrel 2024

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.