Valencia 6-9 oktober 2019

Valencia, dé Spaanse stad voor een leuke stedentrip. Deze stad bezoeken is een echte aanrader! Valencia wordt steeds bekender en je kunt er nu met A.M.O.R. heen!

Wil jij deze mooie stad bezoeken? Ga dan van 6 tot en met 9 oktober 2019 mee met de Personeelsvereniging A.M.O.R. We verblijven in Expo hotel Valencia***. Dit hotel ligt 15 minuten lopen van het oude centrum, ook metrostation Turia ligt vlakbij het hotel. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge en een dakterras met zwembad met panoramisch uitzicht over Valencia.

 

Kamers
De 2-persoonskamers zijn voorzien van airconditioning, tv, bureau, minibar (tegen betaling) en een eigen badkamer en toilet. We verblijven hier op basis van logies en ontbijt.

Reisprogramma
Zondag 6 oktober:
– 03.00* uur vertrek met transfer vanaf de opstapplaatsen* naar Eindhoven;
– 07.30 uur vertrek met Transavia naar Valencia;
– 09.50 uur aankomst luchthaven Valencia en transfer naar hotel en rest van de dag ter vrije besteding.
Maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober de gehele dag ter vrije besteding, mogelijkheid tot excursie o.i.d.
Woensdag 9 oktober
– 17.00 uur transfer van hotel naar luchthaven Valencia;
– 19.35 uur vlucht naar Eindhoven;
– 22.00 uur aankomst Eindhoven en transfer naar uitstap plaatsen*.
* Definitieve tijdstip en plaatsen volgen nog.

Kosten
De prijs voor deze reis bedraagt voor leden van de personeelsvereniging 360 euro per persoon, voor dit bedrag mag je één introducé meenemen (geen collega) Deze prijs is inclusief alle transfers, vlucht v.v. en drie overnachtingen in Expo Hotel Valencia op basis van logies met ontbijt. Ben je geen lid van de personeelsvereniging? Dan betaal je 410 euro per persoon.

Aanmelden
Wil je mee met deze reis? Meld je dan voor 15 januari 2019 aan via ik wil mee naar Valencia en geef de volledige namen op van de deelnemers op. Na aanmelding ontvang je verder informatie over aanbetaling etc. De reis gaat sowieso door!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.