Een smakelijke voorstelling: Das schweigende Klassenzimmer

Een waar gebeurd verhaal.

Het is 1956 en tijdens een bezoek aan een bioscoop in West Berlijn zien de Oost-Duitse scholieren Theo en Kurt schokkende beelden over de Hongaarse opstand in Boedapest.

Terug in Stalinstadt (nu Eissenhüttenstadt) willen ze uit solidariteit met de gevallen slachtoffers een gebaar maken. Ze krijgen hun hele klas mee en tijdens een les houden ze allen een minuut stilte. Dit simpele gebaar veroorzaakt flink wat onrust.


Personeelsvereniging Amor biedt haar leden aan om naar deze film te gaan op dinsdagavond 22 januari 2019 om 20.00 uur in 
Cinemamiddelburg. Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij de Kloveniersdoelen gaan eten, er is keuze uit een aantal gerechten, ook vegetarisch. 

Wat kost het?
De kosten van deze avond zijn voor leden en maximaal één introducé 7,50 euro per persoon. Voor niet-leden zijn de kosten 17,50 euro per persoon. De prijs is inclusief eten en film.

Aanmelden voor deze avond kan tot 19 januari a.s. via ik wil deze film zien. Graag direct het verschuldigde bedrag overmaken. Zodra de betaling door ons ontvangen is, ontvang je meer informatie. Let op: vol = vol.

 

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment. Bookmark de permalink.