Workshop mosterd maken/ Gaat helaas niet door.

Wil jij leren hoe je de lekkerste mosterd maakt? Ga dan mee met A.M.O.R. naar een workshop mosterd maken en maak, samen met ons de heerlijkste mosterd!

 

We houden de workshop in Middelburg bij Het Azijn Atelier, Nieuwe Burg 8 op donderdagmiddag 14 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur. Na een welkomst met koffie/thee en een Zeeuwse lekkernij, beginnen we. We starten met een proeverij van diverse mosterds, wijnazijn (zoet) en balsamico’s. Daarbij krijgen we uitleg over productieproces. Daarna volgt de workshop. Van biologische specerijen, kruiden, mosterdmeel en zaad, honing en wijnazijn stellen we zelf onze mosterd samen. Van alles is mogelijk: een zoete, pittige of kruidige mosterd.

Kosten
De prijs voor leden van Personeelsvereniging A.M.O.R is 10 euro per persoon. Per lid mag je een introducé meenemen tegen dezelfde prijs. Ben je geen lid van de personeelsvereniging dan betaal je 19 euro per persoon.
De prijs is inclusief de zelfgemaakt mosterd. Je maakt drie potjes van 50 ml en krijgt een goodiebag met recepten, informatie en een kortingsbon.

Na de workshop drinken we nog iets van het huis ter afsluiting van de middag. Er is plaats voor maximaal 18 personen.

Aanmelden voor 1 maart 2019 via ik wil mosterd maken na aanmelding ontvang je meer informatie over de betaling.

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Eten & drinken. Bookmark de permalink.