Bowlen en lekker eten

Zin in een gezellig en ‘sportief’ avondje uit? Personeelsvereniging A.M.O.R. organiseert op vrijdag-avond 22 maart 2019 een bowlingavond bij het Bowling-centrum in Goes met na afloop van het bowlen een lekkere maaltijd en een prijs voor de winna(a)res.

Het bowlingcentrum is gelegen aan het Da Vinciplein 14, 4462 GX te Goes. (Bij de Zeelandhallen en je kunt daargratis parkeren)

Keuzemenu
Van 18.00 uur tot 19.00 uur bowlen we in groepjes van 4-5 personen. Daarna eten we.
Er is keuze uit schnitzel, kipsaté, biefstukpuntjes, zalm of een vegetarisch gerecht. Hierbij worden frietjes, mayonaise en een frisse salade geserveerd. Wil je bij aanmelding het gerecht van je keuze doorgeven?

Ook krijg je 2 consumpties (frisdrank, tapbier, wijn, koffie of thee) per persoon. De overige drank is voor eigen rekening en moet je na afloop apart afrekenen.

Kosten
De prijs van deze avond bedraagt voor leden van de personeelsvereniging en maximaal één introducé 15,00 euro per persoon. Ben je geen lid van de personeelsvereniging, dan betaal je 25,00 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden doe je via Personeelsvereniging Amor uiterlijk 14 maart 2019. Geef het aantal personen inclusief naam door en welk gerecht je na afloop van het bowlen wilt eten.
Na 14 maart volgt meer informatie over de betaling.

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Eten & drinken. Bookmark de permalink.