Workshop likeur 9 mei 2019

Zou jij wel eens zelf likeur willen maken? Met A.M.O.R. kan deze droom uitkomen. Volg samen een workshop likeur maken in Middelburg.

Op donderdagmiddag 9 mei 2019 kun je leren hoe je de lekkerste likeur maakt met (h)eerlijke streek-producten tijdens een leerzame en gezellige workshop.

Azijn Atelier
De workshop start om 14.00 uur bij het ‘Azijn Atelier’ aan de Nieuwe Burg 8 in Middelburg. We worden ontvangen met koffie of thee met een Zeeuwse lekkernij.

Daarna proeven we eerst diverse likeurtjes en krijgen we uitleg over het destilleren, proeven en ruiken. Na het proeven gaan we zelf aan de slag om twee flesjes  likeur te maken. Na afloop nemen we die mee naar huis. We sluiten de middag af met nog een likeurtje en een hapje.

Kosten
De prijs voor leden van de personeelsvereniging bedraagt 12,50 euro per persoon. Je mag een introducé meenemen tegen dezelfde prijs. Niet leden betalen 22,50 euro per persoon.

Aanmelden voor deze workshop kan voor 1 mei 2019 door een mail te sturen naar A.M.O.R. neem je een introducé mee, geef dan de naam van je introducé door bij de aanmelding. Op 2 mei 2019 hoor je of de workshop doorgaat en kun je betalen.

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.