Nieuws vanuit het bestuur

Vanwege het COVID-19 virus staan al onze activiteiten op een laag pitje. Voorzichtig proberen we om, binnen de RIVM- maatregelen, jullie toch het een en ander aan te bieden. Via de website en de mail houden we jullie op de hoogte!

Jubileum
Vandaag, 15 juni 2020, vieren we ons 75- jarig jubileum. Helaas is dat nog niet mogelijk op de manier dat we voor ogen hadden. Het koffiemoment met de uitreiking van het jubileumboekje hebben we daarom een jaar uitgesteld. Het aanleveren van foto’s e.d. voor het jubileumboekje is dan ook nog steeds mogelijk! Het jubileumfeest staat gepland voor vrijdagavond 25 september 2020, op voorwaarde dat dit door kan gaan binnen de maatregelen die dan gelden.

Reisjes
Verder op de planning hebben we nog staan de meerdaagse reis naar Praag. Hierover hebben we nauw contact met de reisorganisatie. Zoals het er nu naar uit ziet, kan deze gewoon doorgaan. De deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld. 
Ook hebben we onze kerstreis al gepland. Dit jaar gaan we naar Londen. De organisatie is in handen van AMZ, zij houden voor ons de RIVM- maatregelen voor het busvervoer in de gaten.

Het is een vreemde tijd. Hoewel de maatregelen wat versoepeld zijn, is het nog niet zoals we gewend waren. Waarschijnlijk zal dit nog enige tijd duren. We proberen er het beste van te maken. Hopelijk komen er snel weer dingen op ons pad om naar uit te kijken. 

Voor nu wensen we jullie een fijne zomer toe, met veel zon en een goede gezondheid!

 

Namens het bestuur van Personeelsvereniging AMOR,

Ingrid de Reus

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.