Bierproeverij Tripel of Dubbel voor thuis

In samenwerking met Eetcafé Driewegen uit Terneuzen bieden we jullie op woensdag 12 mei 2021 een bierproeverij voor thuis aan. Ontvang drie verschillende bieren met borrelplank en een maaltijd van friet met stoverij en maak er een leuke avond van!

Inhoud
Je kunt kiezen tussen drie tripel- of drie dubbelbieren met uitleg over de verschillende bieren via een YouTube filmpje. Bij de eerste twee bieren krijg je een borrelplankje met kazen, worst, olijven en stokbrood met kruidenboter etc.. Bij het derde biertje hoort een maaltijd met frietjes die je zelf alleen nog hoeft af te bakken en een portie stoverij die je alleen nog op hoeft te warmen. 

Kosten 
De kosten van deze proeverij zijn voor leden 12,50 per persoon en voor niet-leden 22,50 per persoon. Ieder lid van personeelsvereniging A.M.O.R. mag maximaal twee proeverijen tegen ledenprijs bestellen. Wil je extra proeverijen of heb je een vraag, neem dan contact op met het bestuur door middel van het contactformulier.

Aanmelden en afhalen
Aanmelden via onderstaand formulier voor 4 mei 2021.

De proeverijen kunnen worden afgehaald in Terneuzen, Kapelle en Middelburg op woensdagmiddag 12 mei 2021 tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

 

Wanneer:  Woensdag 12 mei 2021
Waar: Eetcafé Driewegen, Oudelandseweg 49, 4536 HK Terneuzen of op één van de afhaalpunten in Kapelle en Middelburg
Kosten: 12,50 per proeverij voor leden, niet-leden betalen 22,50 per proeverij
Aanmelden: voor 4 mei 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Bierproeverij Driewegen’

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.