FootGolf

Nu de coronamaatregelen worden versoepeld, kunnen we weer voorzichtig naar groepsactiviteiten gaan kijken. We organiseren conform de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Mochten deze wijzigen, dan kan dit van invloed zijn op de activiteiten.

Op vrijdagmiddag 11 juni 2021 verzorgt personeelsvereniging A.M.O.R. de aftrap van het EK voetbal. Wat te denken van een rondje FootGolf bij Golfbaan De Zeeuwsche in Middelburg! Geschikt voor jong en oud! Er wordt gespeeld in groepen van vier personen, waarbij de “anderhalvemeterregel” wordt gevolgd.

Wat is FootGolf?
FootGolf is een officiële sport die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond. Het is een individuele sport die snel aan populariteit wint. Een bijzondere combinatie van golf en voetbal, waarbij je de voetbal over de golfbaan schiet om hem in de (g)hole zien te krijgen. En dat is zeker niet makkelijk! Degene die het minste aantal trappen nodig heeft is uiteindelijk de winnaar! Dus wie heeft de combinatie van het meeste inzicht, lef en behendigheid. Kijk op De Zeeuwsche als je nog meer wilt weten.

Clinic
De FootGolf Clinic start om 15 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. In deze anderhalf uur krijg je begeleiding van Edwin Gorter met speluitleg. Voor alle materialen, exclusief kleding en schoenen (geen voetbalschoenen), wordt gezorgd. Na afloop van de clinic vindt de prijsuitreiking plaats, waarbij degene met de minste schoten een greenfee voor de FootGolf wint en kun je nog gezellig napraten onder het genot van twee biertjes en een borrelgarnituur.

Foto: De Zeeuwsche

Kosten
De kosten van de clinic (inclusief een greenfee voor de Par-3 baan, begeleiding van Edwin Gorter, materiaalgebruik en een drankje (m.u.v. alcoholische dranken) en de afterborrel)) zijn 22 euro per persoon voor leden (ieder lid mag één introducé meenemen tegen ledenprijs, niet-leden betalen 32 euro per persoon).

Opgeven
Je kunt je tot 7 juni 2021 opgeven voor deze middag. De clinic vindt plaats in groepjes van vier personen (volgens de RIVM richtlijnen).
Je kunt je per groep opgeven of individueel, in dat laatste geval worden de groepen later ingedeeld. Geef je keuze door op het formulier. Heb je nog vragen, neem dan contact op met één van de bestuursleden of vul het contactformulier in.

Wanneer: Vrijdagmiddag 11 juni 2021, vanaf 15.00 uur
Waar: Golfbaan “De Zeeuwsche”, Paukenweg 1, 4337WH Middelburg
Kosten: 22 euro voor leden / 32 voor niet leden
Aanmelden: voor 7 juni 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘FootGolf’

Je kunt je voor deze activiteit niet meer inschrijven.

Dit bericht is geplaatst in Spel, Sportief. Bookmark de permalink.