Nieuws vanuit het bestuur

Het afgelopen jaar hebben we vooral activiteiten voor thuis georganiseerd. We hopen jullie daarmee een steun in de rug te zijn geweest. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we met de versoepelingen, binnenkort weer wat meer op locatie organiseren. 

FootGolf
Zo kon er afgelopen vrijdag al kennis worden gemaakt met de sport FootGolf op Golfbaan “De Zeeuwsche” in Middelburg. Hoewel we niet veel aanmeldingen hadden, was het een geslaagde middag! Onder leiding van Edwin Gorter werden er 9 holes gespeeld. De winnaar ging naar huis met een Greenfee!

Jubileum
De viering van ons jubileum was uitgesteld tot 18 juni aanstaande. Helaas kwamen de versoepelingen voor het feest net te laat. We hebben dan ook moeten besluiten om dit te annuleren. Natuurlijk kijken we naar een nieuwe invulling en datum voor ons feest! Zodra de datum bekend is, zullen we deze aan jullie bekend maken.
Het jubileumboekje wordt vervangen door een digitaal exemplaar, dus heb je nog leuke foto’s of anekdotes uit de afgelopen jaren dan horen we het graag!
Ook voor de geplande koffiebijeenkomst kijken we nog voor een geschikte datum.

Praag
Nadat we de reis naar Praag vorig jaar moesten verzetten, was het even spannend of het dit jaar door kon gaan. Gelukkig is dit het geval, wel is de data gewijzigd: van 4 t/m 6 september 2021. Aanmelden voor deze reis is niet meer mogelijk. Wel komen we binnenkort met een nieuw reisaanbod!

Zomer
In de zomermaanden organiseren we zoals gewoonlijk wat minder activiteiten, maar in september hopen we jullie terug te zien bij de na-corona-borrel! Meer informatie daarover krijg je later. We wensen iedereen een gezellige, zonnige maar vooral ook gezonde zomer toe!

Namens het bestuur,

Ingrid de Reus

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.