Kerstreis Londen * Let op! Nieuw reisaanbod!*

De kerstreis is vanwege het laag aantal aanmeldingen gewijzigd! We sluiten voor deze reis aan bij het reisaanbod van AMZ reizen. Wil je meer informatie over de reis, kijk dan op de website. Daar vind je ook meer informatie over de coronamaatregelen, zoals die nu gelden. De verwachting is echter dat er vanaf eind oktober versoepelingen hierin komen. Mocht de reis hierdoor toch niet door kunnen gaan, dan zal deze kosteloos worden geannuleerd.

Van 10 tot en met 12 december 2021 kun je met personeelsvereniging A.M.O.R. mee naar het mooie Londen! De reis wordt georganiseerd door AMZ Reizen. Of je nu gaat voor de kerstmarkt in Hyde Park , lekker wilt winkelen in Oxford Street of één van de mooie musea wilt bezoeken, er is voor iedereen wel wat wils! 

Reis
De bus vertrekt op vrijdagmorgen 10 december vanaf de diverse opstapplaatsen richting Calais, waar we via de Eurotunnel naar Folkstone zullen reizen. Vanaf daar is het nog ongeveer een uur rijden naar het centrum van Londen. De bus zal daar stoppen en je kunt dan vanaf 13:15 uur (Engelse tijd) op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. Om ongeveer 19 uur is er een transfer naar het hotel, waar de chauffeur zal helpen bij het inchecken.

Hotel
Holiday Inn Londen Kensington High Street**** (Wright\’s Lane, W8 5SP London, Engeland).
Een uitstekend 4 sterren hotel gelegen in de wijk Kensington. De ruime kamers zin voorzien van satelliet-tv, kluisje en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche en fohn.

Het metrostation High Street Kensington ligt 150 meter verderop en biedt verbindingen met Wimbledon en Hammersmith. Vanaf het Holiday Inn London Kensington High St. wandelt u in 15 minuten naar de beroemde Museum Mile en de wijk Earl’s Court.

Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op ongeveer 5 minuten wandelen vanaf het hotel. Ga je liever niet met de metro, geen probleem, er is voldoende te zien op loopafstand van het hotel. In de buurt zijn Kensington Palace (25 minuten), Natural History Museum (30 minuten), Notting Hill (35 minuten), Harrods (45 minuten). Of loop vanaf het hotel naar Kensington Palace door de kasteeltuin naar Buckingham Palace (1 uur). Meer informatie over de wijk Kensington vind je hier. Of kijk eens hier voor de (overige) bezienswaardigheden in de buurt. 

Nog meer tips vind je op Alles over Londen (foto’s: Alles over Londen.nl)

Programma
Op zaterdagmorgen staat er een ontbijt voor je klaar in het hotel. Daarna heb je de hele dag om er zelf op uit te trekken. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een transfer met de bus naar het centrum (plaats nader te bepalen) en is er ’s avonds een lichtjestour gepland langs enkele bezienswaardigheden. Op zondagmorgen, na het ontbijt en uitchecken, is er een korte sightseeing tour door het centrum en daarna heb je nog enkele uren de tijd om bijvoorbeeld de laatste inkopen te doen. Om 14:15 uur vertrekken we vanuit Londen richting huis. We verwachten rond 21:00 uur terug in Zeeland te zijn.

NB Programma onder voorbehoud, alle genoemde tijden zijn indicatief, deze kunnen nog wijzigen.

Kosten
De kosten voor deze reis zijn 199 euro voor leden van A.M.O.R. (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs), niet-leden betalen 249 euro. Deze prijzen zijn op basis van tweepersoonskamers. Voor éénpersoonskamers geldt een toeslag. Neem hiervoor contact op met het bestuur. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt! Vol=vol! 

Degenen die zich al hadden aangemeld, hoeven dit niet opnieuw te doen. Zij hebben hierover inmiddels een mail ontvangen. 

Paspoort
Let op: vanaf 1 oktober 2021 is het verplicht om een geldig paspoort te hebben voor bezoeken aan het Verenigd Koninkrijk. 

In het programma zijn wij ervan uitgegaan dat de COVID-19 maatregelen niet meer van kracht zijn in december. Mocht dat wel het geval zijn, dan kan er sprake zijn van wijzigingen  in de toegang van gebouwen of kerstmarkten. Wij zullen je daar uiteraard tijdig van op de hoogte stellen. Mochten de maatregelen dermate zijn dat de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld omdat reizen naar de UK niet zijn toegestaan of er quarantaine maatregelen bij terugkomst zijn, dan zal de reis worden geannuleerd en/of verzet naar een andere datum. 

Wanneer: 10 tot en met 12 december 2021
Waar: Holiday Inn Londen Kensington High Street**** (Wright\’s Lane, W8 5SP London, Engeland)
Opstapplaatsen: zie website AMZ (link bovenaan in het bericht)
Kosten: 199 euro per persoon voor leden (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs, 249 per persoon voor niet- leden (op basis van een tweepersoonskamer)
Aanmelden: voor 29 oktober 2021 (vol=vol)
Betaling: direct na aanmelden een voorschot ad. 100 euro per persoon over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Londen’, het restant voor 1 december 2021

Aanmelden voor deze reis is niet meer mogelijk

Update 4 november 2021: helaas kan deze reis vanwege de corona- maatregelen niet doorgaan. De deelnemers hebben hier inmiddels een mail over ontvangen. 

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.