Nieuws vanuit het bestuur

Gedurende de zomerperiode hebben we altijd wat minder activiteiten op de agenda. Met een bezoek aan de alpaca’s in Nieuwdorp en een reis naar Praag kunnen we echter toch terugkijken op een mooie periode! En we vliegen er gelijk weer in!

Bowling
Op 7 oktober kun je mee gaan bowlen, klik hier voor meer informatie.

TINA
Omdat we meerdere malen het verzoek kregen om eens een grote musical te bezoeken, bieden we nu, in samenwerking met AMZ, de musical TINA– De Tina Turner musical aan. Op 5 november kun je met de bus naar Utrecht om daar de musical over het leven van Tina Turner te bekijken.
Let op, de aanmeldingstermijn is kort, dus als je mee wilt, snel reageren!

Londen
De kerstreis naar Londen staat gepland voor 10-12 december 2021. Opgeven kan nog tot 1 november 2021. Mocht blijken dat de reis door de dan geldende maatregelen in verband met het coronavirus niet kan plaatsvinden, dan zullen we voor een alternatief kijken, wat dichter bij huis.

Guido Weijers
We hebben nog enkele kaarten over voor de voorstelling van Guido Weijers in De Mythe in Goes op 22 april 2022. Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Enquête
Onlangs heb je van ons een enquête ontvangen om te kijken welke stad jullie graag zouden willen bezoeken. We kunnen alvast verklappen dat voor 2022 de bestemmingen worden: Berlijn en Porto!

Borrel en jubileum
We hadden jullie in september graag verwelkomt met een borrel, helaas was dit iets de positief gedacht van ons. Gezien de huidige maatregelen is dit nog niet mogelijk, dus deze hou je van ons tegoed! Het jubileum is al enige keren verzet, maar we hopen dit toch nog dit jaar met jullie te mogen vieren.

En verder… gaan we natuurlijk weer bloemschikken en zijn we aan het kijken voor een proeverij en een leuke dagreis. Voor al onze activiteiten geldt dat deze corona-proof moeten zijn, dus helaas is nog niet alles mogelijk. 

Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten!

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Ingrid de Reus
Voorzitter

 

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.