Etentje bij Scalda

Op woensdag 24 mei 2023 kun je van 17:30 uur tot 20:00 uur aanschuiven voor een drie-gangen-diner bij Restaurant JongLeert. Dit is het opleidingsrestaurant van Scalda. Het wordt geheel gerund door studenten. Op deze manier leren ze het vak in de praktijk.

Verrassingsmenu
De keukenstudenten maken elke week een verrassings keuzemenu waarbij ze hun geleerde kooktechnieken en opgedane productkennis kunnen laten proeven. JongLeert staat voor kwaliteit, ambacht en het gebruik van verse streek- en seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast adviseren de studenten ook graag over bijpassende wijnen of bieren bij de gerechten.

Keuze
Hoewel het menu nog een verrassing blijft, kun je wel al de keuze maken tussen vlees/ vis en vegetarisch.

Kosten
De kosten voor een drie-gangen-diner zijn voor leden van personeelsvereniging A.M.O.R. 30 euro per persoon. Dit is inclusief drank (maximaal vier drankjes ad. maximaal 5 euro per stuk). Ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs. Niet- leden betalen voor hetzelfde arrangement 40 euro per persoon.

Aanmelden
Wil je de studenten graag de kans geven om het geleerde in praktijk te brengen, dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Hou er wel rekening mee dat niet alles perfect zal zijn! Aanmelden kan tot 12 mei 2023, echter vol=vol!

Wanneer: woensdag 24 mei 2023, aanvang 17:30 uur (tot 20:00 uur)
Waar: Restaurant JongLeert/ Scalda, Podium 15, 4337 WV Middelburg
Kosten: 30 euro voor leden en één introducé, niet- leden betalen 40 euro per persoon
Aanmelden: voor 12 mei 2023
Betaling: na aanmelden ontvangt u een mail inzake de betaling

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.