Berkenhof Tropical Zoo

Zin in een uitstapje met dieren kijken, spelen en lunchen? Ga dan op 10 juni 2023 met de personeelsvereniging naar Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme! Een leuk uitstapje met of zonder (klein)kinderen.

Tropische planten, bloemen, fladderende vogeltjes en allerlei andere kleurige tropische dieren… In deze Zeeuwse mini jungle waan je je echt even in de tropen. Grappige aapjes, kleurrijke papegaaien en kameleons gluren nieuwsgierig van tussen de bladeren. Soms kan de spanning even oplopen als je een slang of vogelspin treft. Maar geen paniek… uiteraard zitten de dieren veilig achter glas of gaas.

Er is veel meer dan alleen kleurige dieren in de Tropical Zoo, ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten en sabeltandtijgers. Sta oog en oog met reusachtige dinosaurussen in de Dino Expo. In de Natuurklas bieden ze leerzame lesjes voor jong en oud. Je mag hier zelfs een dier aanraken of vasthouden…..spannend! Wie dan nog genoeg energie over heeft, kan nog even lekker klimmen en klauteren in de indoor Kids Jungle of het Buitenspeelbos. Helemaal nieuw is de Spettertuin.

Programma
Je reist op 10 juni met eigen vervoer naar Kwadendamme, daar wacht het volgende programma:

 • Ontvangst om 10:00 uur met koffie/thee/frisdrank en gebak;
 • Rondleiding van 11:00 – 12:00 uur;
 • 12:00 – 13:00 uur vrije tijd in de Zoo
 • Koffietafel van 13:00 – 14:00 uur. Voor de kinderen tussen 3 t/m 12 jaar is er een keuze uit drinken met frietjes, snack, appelmoes en mayonaise of drinken met een pannenkoek met stroop en suiker, maar ze mogen ook gebruik maken van de koffietafel, bij inschrijving maak je de keuze.
 • Koffietafel bestaat uit: huisgemaakte soep, 3 soorten brood, vleeswaren en kaas, zoet beleg, rundvleessalade, koffie/thee/frisdrank
  *vegetarisch graag doorgeven bij vragen of dieetwensen.
 • Na de koffietafel vrije tijd in de Zoo.

Kosten
De kosten voor dit uitstapje zijn inclusief koffie met gebak, rondleiding en lunch.

 • 22,50 euro voor een lid en kinderen van 3 t/m 12 jaar;
 • 25,00 euro voor een introducé en kind ouder dan 12 jaar;
 • 35,00 euro voor een niet-lid.

Let op!
Bij deze activiteit mag je als lid naast een introducé ook maximaal 2 kinderen (3 t/m 12 jaar) met korting meenemen. Voor het 3e, 4e enz. kind betaal je de niet-leden prijs.

Kinderen onder 3 jaar mogen gratis mee. Ze krijgen echter geen lunch, die moet je zelf ter plekke betalen.

Inschrijven
Wil je mee naar Berkenhof Tropical Zoo? Vul dan het formulier hieronder in. Over de betaling ontvang je na inschrijving bericht.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Uitstapje. Bookmark de permalink.