Wijn- en kastelenreis

Personeelsvereniging A.M.O.R. organiseert van 12 tot en met 15 oktober 2023 een 4-daagse excursiereis naar Duitsland en Luxemburg. Deze reis heeft als thema wijn- en kastelen. We verblijven drie nachten in Stadtkyll en bezoeken van daaruit de omgeving.

Het hotel
Hotel am Park 3* ligt in stadje Stadtkyll in de prachtige Vulkaneifel. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en gratis wifi. Alle kamers beschikken over een badkamer en zijn bereikbaar per lift.
We verblijven in dit hotel op basis van logies en ontbijt.

Dag 1 de heenreis en Vianden
Vanuit diverse opstapplaatsen in Zeeland en Brabant rijdt de bus via Luxemburg naar Duitsland. Onderweg bezoeken we het Luxemburgse Vianden met een prachtig kasteel, stoeltjeslift en gezellige terrasjes. Het diner in het hotel deze avond is inbegrepen.

Dag 2: Cochem en Moezel
Cochem gelegen rondom de burcht die hoog boven het stadje uittorent, heeft een gezellig marktplein, pittoreske straatjes en steegjes, vakwerkhuizen, stadspoorten en delen van de middeleeuwse muur. Langs de Moezel-promenade en in het oude centrum kun je heerlijk wandelen of genieten van een Kaffee mit Kuchen . In Cochem kun je ook met een stoeltjeslift naar de top van de Pinner-Kreuz, vanwaar je een schitterend uitzicht over de omgeving hebt. Ook kun je een bezoek brengen aan de historische burcht

Dag 3: Trier
De derde dag brengen we een bezoek aan de oudste stad van Duitsland en eens de hoofdstad van een deel van het Romeinse Rijk: Trier. U kunt hier onder andere de Kaiserthermen, de beroemde Porta Nigra en het amfitheater bezoeken, waar de gladiatorengevechten weer tot leven komen. Ook liefhebbers van een goed glas Moezel of Rieslingwijn zullen zich direct thuis voelen in deze gezellige en fraaie stad die het ontdekken meer dan waard is.

Dag 4: Luxemburg stad, wijnkelders van Bernard Massard en terugreis
Na het ontbijt vertrekken we naar Luxemburg, de hoofdstad van het enige groothertogdom ter wereld. Je hebt de gelegenheid om deze indrukwekkende stad te ontdekken, bijvoorbeeld door te genieten van het uitzicht vanaf de Pont Adolphe , ooit de grootste spanbrug van Europa.

In de middag rijden we naar Grevenmacher, centrum van de Luxemburgse Moezelregio. Je kunt op eigen gelegenheid de oude binnenstad met smalle straatjes verkennen. Ook brengen wij een bezoek aan de wijnkelders van Bernard Massard.

Aansluitend vervolgen wij onze route naar Nederland.

Kosten
– Deelname aan deze 4-daagse reis kost voor leden van Personeelsvereniging A.M.O.R. € 299,00 per persoon. Ieder lid mag maximaal 1 introducé meenemen voor € 309,00.
– De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 65,00.
– Niet-leden en extra deelnemers betalen € 345,00 per persoon.

Inbegrepen
– Heen en terugreis per luxe tourist class touringcar;
– 3 nachten verblijf in hotel am Park op basis van logies en ontbijt;-
– Diner in het hotel op de eerste dag;
– Bijdrage calamiteitenfonds;
– Bezoek wijnkelder op de 4e

Niet inbegrepen
– Reis- en annuleringsverzekering;
– Niet genoemde maaltijden;
– Niet genoemde entreegelden.

Belangrijk
Deze reis gaat alleen door als we 40 deelnemers hebben. Bij minder deelnemers worden de kosten te hoog. Je krijgt uiterlijk 1 juli 2023 bericht of de reis doorgaat. Je hoeft pas te betalen als de reis doorgaat en nadat je van ons bericht hebt gekregen.

Aanmelden
Aanmelden doe je voor 15 juni 2023 via het onderstaand formulier. Wil je naast het lid en de introducé met meer mensen op reis, dan kun je dit kenbaar maken op het formulier bij bijzonderheden. Wij nemen dan contact met je op.

Ben je lid van een met A.M.O.R. samenwerkende personeelsvereniging dan betaal je de niet-leden prijs van € 345,00 per persoon, de korting kun je opvragen bij het bestuur je eigen personeelsvereniging. Om verrassingen te voorkomen informeer je het beste voor inschrijving.

Klik hier om de uitgebreide reisinformatie te lezen.

Aanmelden voor deze reis is niet meer mogelijk!

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.